GORNATION | FÖRETAGET MED ALLT DU BEHÖVER FÖR CALISTHENICS

Dela inlägget

Om du inte levt under en sten har du förmodligen hört talas om Gornation, företaget med allt du behöver för calisthenics vare sig det är redskap, utrustning eller träningskläder. Det är helt klart det ledande företaget i calisthenicsvärlden just nu och det är inte utan anledning.

Gornation startades i Tyskland 2015 med ambitionen att ta din träning till nästa nivå genom att erbjuda calisthenics-redskap och kläder av högsta kvalitet. Idag är de inte bara det ledande företaget när det kommer till calisthenicsredskap och kläder, utan har även skapat ett community med över 155 000 calisthenicsutövare.

Deras passion för calisthenics och deras hängivenhet till att ge kunderna de bästa produkterna har gjort dem till en jätte inom branschen. Men vad är det som gör Gornation så unika? Det finns flera faktorer som bidrar till detta.

För det första är deras produkter av högsta kvalitet. Oavsett om du köper träningskläder, redskap eller utrustning från Gornation, kan du vara säker på att du får en produkt som är byggd för att hålla. De använder de bästa materialen och deras produkter är designade för att tåla den mest intensiva träningen. Produkterna är även konstruerade i samarbete med atleter vilket gör att de är perfekt anpassade efter just dina behov.

För det andra är Gornation kända för sin utmärkta kundservice. De sätter alltid kunden först och strävar efter att uppfylla alla deras behov. Om du har några frågor eller problem med din beställning är de alltid redo att hjälpa till.

För det tredje, Gornation är mer än bara ett företag – det är en gemenskap. De har byggt en stark följarskara på Instagram & Youtube och har även en podcast, Athlete Insider, med över 60 intervjuer där de intervjuar både atleter, coacher och stora profiler inom sporten. Utöver detta gör de otroligt mycket för sporten genom att sponsra stora som små calisthenicsevent. Utan de hade inte Svenska Mästerskapen varit detsamma och det går nog att säga om många andra tävlingar med.

Men det stannar inte där. Gornation är ständigt på jakt efter att förbättra och förnya sig. De är alltid på utkik efter de senaste trenderna inom calisthenics och de strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller produktutveckling.

Kort sagt, Gornation är inte bara ett företag – det är en livsstil. Oavsett om du är en erfaren calisthenics-utövare eller om du bara börjar din resa, så kan du inte gå fel med Gornation. Så om du är ute efter träningsutrustning eller en uppgradering av garderoben, kolla in deras hemsida HÄR.

Fler Inlägg

Resultat Freestyle SM 2023

Resultat Freestyle Herrar   Placering Namn Total poäng 1 Simon Imhäuser 39,66 2 Benjamin Campbell 36,32 3 Jakob Fogelklou 20,65 4 Gunnar Byström Börjesson 15,30