SWAG

Göteborg

Dela inlägget

Street Workout Athlethe Gothenburg

SWAG – Street Workout Athlete Gothenburg är Göteborgs Street Workout och Calisthenicsförening. Föreningen startades i slutet av 2020 och har under 2021 startat upp en träningsgrupp och håller kurser i grundläggande Calisthenics, Muscle-up och mer avancerad Calisthenics (freestyle). 

Under våren, sommaren och en bit in på hösten hålls träningarna i slottsskogen (ovanför Plikta lekpark). Vi tränar också Freestyle Calisthenics i Gymnastikens hus i Bergsjön där det finns gott om utrustning, räcken, barr, tjockmattor och en skumgummigrop. 

SWAG har anordnat en del tävlingar och event inom Calisthenics & Street Workout, bl a freestyletävlingen King of SWAG 2020 och Nordstan Takeover 2021.

Vi i SWAG är stolta över vår sammanhållning i gruppen och det är väldigt viktigt för oss att alla ska känna sig välkomna i vårt glada och härliga gäng – oavsett ålder, träningsnivå, kön eller etnicitet. Vi tränar, motiverar och inspirerar varandra att träna, leka och framför allt ha kul ihop! Vi rör oss och utvecklar våra kroppar tillsammans, gläds och hjälper varandra framåt i träningen. Du får mer än träning, du får en hel grupp av glada vänner!

Instagram: @swag.gbg

Facebook: Street Workout Athlete Gothenburg

Fler Inlägg

Resultat Freestyle SM 2023

Resultat Freestyle Herrar   Placering Namn Total poäng 1 Simon Imhäuser 39,66 2 Benjamin Campbell 36,32 3 Jakob Fogelklou 20,65 4 Gunnar Byström Börjesson 15,30

Resultat Strength & Endurance SM 2023

Resultat Herrar   Placering Namn Total tid Tid exklusive time 1 Dana Star 03:57:74 02:47:74 2 Emil Rajala 04:31:57 03:01:57 3 Adam Ahlberk 05:11:16 04:31:16